3D Printen

Heeft u altijd al iets willen 3D printen? Denk aan een prototype, een duurzaam product of een maquette. Dan bent u bij Layfa 3D Printing & Engineering aan het goede adres. Layfa beschikt over de juiste kennis en het ervaring om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

3D Model

Heeft u een idee over een bepaald product of prototype dat u wilt laten printen in 3D? Bij Layfa kunnen we uw idee tot werkelijkheid brengen. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is uw 3D model. U kunt uw 3D ontwerp uploaden via de webpagina upload 3D model.

Mocht u service kunnen gebruiken bij een 3D ontwerp maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Specialiteiten Layfa

Layfa staat garant voor kwaliteit. SLS (Selective Laser Sintering) is een kwalitatief hoge print techniek waarmee wij werken. Meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Loopt u tegen problemen aan bij het ontwerp van uw product of prototype? Wij helpen u graag verder. Bij Layfa zijn we gespecialiseerd in het produceren van de volgende onderdelen.

De mogelijkheden zijn eindeloos: van A tot Z weten wij te vrijwel alles te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.