Wat betekent het 3D printen voor u als animator?

Bent u werkzaam als animator en vraagt u bij uzelf af van ”Wat kan de 3D printer voor mij betekenen”? Layfa 3D Printing Service kan u helpen bij het ontwikkelen van een animatie of maquette. Als animator is het van belang dat u voor u zelf duidelijk in kaart brengt hoe iets ontwopen moet worden, hierbij kunt u denken aan de inrichting van een winkelpand of de inrichting van een woning. Door een maquette 3D te printen bij Layfa kunt u zien hoe uw schets er in werkelijkheid uit komt te zien.

Heeft u 3D impressies of een animatie en deze moet worden omgezet naar een maquette? Layfa kan u hierbij helpen, het omzetten van een animatie vergt nogal wat werk. De meeste animaties zijn gemaakt uit een mesh of nurbs model, deze wordt omgezet naar een 3D model bestaande uit Solids.

Layfa zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in uw project, wij realiseren uiteindelijk het totaalplaatje van uw ontwerp. Tevens helpen we graag bij het ondersteunen van het ontwerpen van een maquette, met onze kennis over het printen van 3D animaties helpen we u als klant graag verder.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u als animator? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.