Een designer is verantwoordelijk voor de industriële vormgeving van producten en design onderdelen. Het vak wordt vrijwel binnen elke branche toegepast, bijna alles wat u in het dagelijks leven ziet is design aan vooraf gegaan. Designers kijken vaak verder dan hun neus lang is, innovatie is erg belangrijk in deze branche. Het continue verbeteren van producten is belangrijk om succesvol te zijn als designer, het toepassen van 3D geprinte producten kan hiervoor makkelijk zijn. Voorheen liepen designers soms nog wel eens tegen problemen aan met ontwikkelingen van bepaalde onderdelen, dit is vanaf nu niet meer nodig. Het 3D printen gaat het komende decennia revolutionair veranderen, veel branches zullen in de toekomst gebruik gaan maken van deze technologie.

Heeft u als designer een idee en wilt u dit tot werkelijkheid brengen? Layfa 3D Printing Service kan u hierbij helpen. Meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel, om een zo goed mogelijk eindproduct te realiseren is het belangrijk dat we met onze kennis, op een efficiënte wijze meedenken met u als klant.

3D-printen is als het ware vrijheid voor designers, ontwerpers zijn vaak afhankelijk van derden bij de ontwikkeling van een product. Het printen van 3D biedt designer meer mogelijkheden. Heeft u als designer een idee, en heeft u vragen over de ontwikkeling van dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.