Layfa kan u alle benodigde service verlenen zodat uw product gerealiseerd wordt zoals u dat zelf wilt!

Wij zorgen ervoor dat uw product van A tot Z gerealiseerd wordt, hiermee bedoelen we dat we zorgen voor de gehele service vanaf een idee of schets totdat u het tastbare product ontvangt.

Wij kunnen voor u software ontwikkelen waarbij de klant uw product nog enigszins kan aanpassen. Zo lijkt te klant veel invloed te hebben op het eindproduct. Tevens kunnen wij uw software koppelen aan de onze, zodat een perfecte samenwerking ontstaat. Bij één druk op de knop krijg u of uw klant het gewenste product thuis gestuurd.

Hierbij moeten wij wel uw idee of product omzetten naar ons modulair opgebouwde software. In principe is alles mogelijk, mits het past binnen onze visie van idee, Layer Manufacturring, product naar klant.

Wilt u een product ontwikkelen dat seriematig gemaakt wordt en continu anders is? Dan is layer manufacturing (laags gewijs produceren) dé manier van produceren voor u! Denk hierbij aan custom-made relatiegeschenken, meubel beslag, auto accessoires of lampen.

Tevens hebben wij goede ervaringen met het bekleden van SLS producten met leer. Ook is het kleuren van de geprinte onderdelen is mogelijk.

Lijkt het u wat om een maquette of prototype door ons te laten produceren? Neem dan online of telefonisch contact met ons op!