Als restaurateur ben je aan werkzaam bij een projectbureau, autogarage, aannemer of gemeente. Een restaurateur houdt zich bezig met het opnieuw in leven brengen van producten of objecten. Dit kunnen oude gebouwen maar ook auto’s zijn die moeten worden opgeknapt, het doel is om het object dat wordt gerestaureerd terug te brengen naar de oude staat waarin het origineel verkeert.

Het komt soms voor dat het object dat gerestaureerd moet worden zo oud is, dat het verkrijgen van originele onderdelen erg moeilijk wordt. Een oldtimer bijvoorbeeld, u als restaurateur krijgt er vaak me te maken dat een bepaald product of onderdeel niet meer verkrijgbaar is op de markt, dit is vanaf nu verleden tijd. Het 3D printen kan voor u de oplossing zijn.

Van uw model, een tastbaar product.

Sinds de komst van de 3D printer wordt het onmogelijke, mogelijk gemaakt. Heeft u een onderdeel waar u al een lange tijd naar op zoek bent maar het heeft nog steeds niks opgeleverd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Layfa 3D Printing Service weten we vrijwel alles van A tot Z te realiseren, op korte termijn.

Het printen van 3D producten werkt erg eenvoudig en efficiënt. Heeft u een onderdeel dat u 3D wilt laten printen of heeft u ondersteuning nodig met het onderwerpen van het product dat u wilt laten printen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en ondersteunen uwaar nodig.