Technisch Ontwerper en 3D printen

Een technisch ontwerper ontwerpt fabrieksmatige producten in een serie voor verschillende soorten branches. Een technisch ontwerper kan werkzaam zijn in de auto of textielindustrie maar ook de medische en huishoudelijke branche komen technische ontwerpers vaak aan te pas. Als technisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor de functionaliteit van een bepaald product. Technische ontwerpers moeten inventariseren of er mogelijke problemen kunnen ontstaan bij de productie van een bepaald product, hiervoor is het belangrijk dat het oplossingsgericht wordt gedacht, het printen van 3D onderdelen kan de productie van een ontwerper bevorderen, denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een 3d geprint prototype.

3D printen helpt u verder

Elke technische ontwerper loopt wel eens tegen problemen aan tijdens de ontwikkeling van een product, het kan soms zo zijn dat bepaalde producten echter nog niet te bestaan of moeilijk te verkrijgen zijn op de markt. Dit is vanaf nu verleden tijd, bij Layfa 3D Printing Service weten we vrijwel elk product binnen een korte tijd te realiseren. Wij werken uw idee tot in detail uit, en bieden u de juiste service wanneer u daarom vraagt.

Bent u als technnisch ontwerper benieuwd naar de mogelijkheden van het 3D printen, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvraag doen? Neem gerust contact met ons op.