Waarom Layfa?

Bij Layfa geloven we in automatisering en robotisering, gebruikmakend van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast beschikken wij over veel kennis op gebied van 3D printing, met name SLS, DLP, SLA en FDM. Uw idee of gerede ontwerp laten 3D printen is ons werk en wij houden van ons werk.

Hoe gaat Layfa te werk?

Met behulp van 3D CAD en het ontvangen van digitale bestanden [stl] maken we van uw idee een tastbaar eindproduct. Layfa heeft een sterke voorkeur voor kleine series, maquettes en prototypen.

Wat doet Layfa?

Wij produceren halffabricaten en eindproducten per stuk, maar ook in kleine series, zoals: mallen, machineonderdelen of prototypen. We produceren alleen met thermoplastische kunststoffen, zoals PA12 & Rc31.

Ook kunnen wij uw schets in een 3D model omzetten, ook wel 3D CAD engineering genoemd. Het aanpassen cq optimaliseren van uw reeds bestaande uw product willen wij u graag mee helpen. De Engelse term is reverse engineering.

Interesse in het 3D laten printen (van uw idee?) en vraagt u zich wat het kost? Klik dan hier voor een online offerte of mail uw vraag en 3D bestanden naar hallo_layfa.nl (_ vervangen door @) en u ontvangt binnen 24 uur uw advies eventueel aangevuld met een passende offerte.