Menu

Over ons

Over ons

Eerlijk is eerlijk: we zijn een tikje eigenwijs. We zijn er dan ook niet vies van om je te adviseren om juist iets niet te doen. Bij ons geen lange verkooppraatjes, wél korte lijnen, snel schakelen en waarmaken wat we beloven. Rechttoe-rechtaan, persoonlijk en doelgericht. Het draait immers om het resultaat, niet om het mooie praatjes.

Daarnaast beschikken wij over veel kennis op gebied van 3D printing, met name SLS, DLP, SLA en FDM. Uw idee of gerede ontwerp laten 3D printen is ons werk en wij houden van ons werk.

Met behulp van 3D CAD en het ontvangen van digitale bestanden (stl of step) maken we van uw idee een tastbaar eindproduct. Layfa heeft een sterke voorkeur voor kleine series, maquettes en prototypen.
Wij produceren halffabricaten en eindproducten per stuk, maar ook in kleine series, zoals: mallen, machineonderdelen of prototypen. We produceren alleen met kunststoffen, zoals nylon & ABS.

Ook kunnen wij uw schets in een 3D model omzetten, ook wel 3D CAD tekenwerk genoemd. Graag helpen wij u met het aanpassen en optimaliseren van uw reeds bestaande product. De Engelse term is reverse engineering.
Interesse in het 3D laten printen (van uw idee?) en vraagt u zich wat het kost? Klik dan hier voor een online offerte of mail uw vraag en 3D bestanden. U ontvangt binnen 24 uur uw advies eventueel aangevuld met een passende offerte.